Om Mig

Vil du gerne vide lidt mere om mig og Dit Studievalg?

Jeg er glad for, at du kom forbi denne side. Du har sikkert været rundt og kigge på mit website, og måske har du også læst om de forløb, som jeg tilbyder.

Du har måske også læst et par af mine blogindlæg, og fået noget viden, som du kan bruge til at komme nærmere dit valg af studie. Og endelig er du måske også stødt på mig på de sociale medier.

OM MIG

Men hvem er jeg?

 
 

Mit navn er Anne-Marie Justinus Stærmose, og min passion i livet er at inspirere, motivere, støtte og vejlede unge mennesker i at finde lige netop deres mening med livet. 

En stor del af vores liv bruger vi på vores jobs og på at udvikle vores karrierer og for at det skal forblive meningsfuldt og skabe livsglæde på den lange bane, tror jeg på, at det er vigtigt at få valgt en uddannelse, som tænder gnisten i form af passion, begejstring og engagement, så du også kan forblive motiveret de dage, hvor alt bare er lidt mere op ad bakke.  

Om mig

Og hvad laver jeg så helt præcist?

Jeg bruger størstedelen af min tid på at coache og støtte unge mennesker i en proces, hvor de får formuleret deres fremtidsdrømme og set på deres styrker, udfordringer og muligheder, så de bliver i stand til at træffe et helt konkret studievalg. 

Det kan være en udfordrende proces at komme igennem, men med de rette værktøjer og metoder, lykkedes det altid ved fælles indsats at komme ud på den anden side, og få fundet og valgt den helt rigtige uddannelse. 

For mig personligt er det fantastisk at være vidne til denne proces, hvor jeg ofte ser et ungt menneske gå fra at være tynget af bekymringer, spekulationer og frustrationer til at være fuld af begejstring og bare glæder sig til den spændende studietid. 

For at nå derhen, har jeg udviklet 4 forskellige Studievalgs forløb, som alle har til formål at give dig lige præcis den hjælp, du har brug for, og derfor varierer de i både længde og indhold.

For alle forløb gælder, at vi kan mødes personligt i den virkelige verden eller vi kan mødes over Skype. Det afhænger helt af, hvad der passer bedst ind i dit liv.

De 4 forløb er:

Find mulighederne

Find mulighederne

Træf det rigtige studievalg

Træf det rigtige studievalg

Det rigtige valg og den gode opstart

Det rigtige valg og den gode opstart

Studiestart

Min baggrund

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.merc.dat fra CBS, og egentlig gav min uddannelse mig mulighed for at tage et karrierejob indenfor økonomi og datalogi, men i løbet af min studietid gik det endeligt (og nogle ville nok mene lidt for sent) op for mig, at det jeg virkelig brændte for, var uddannelse og at udvikle og vejlede unge mennesker.

 

Lidenskab

Min passion har i alle årene været at vejlede og støtte unge mennesker i deres faglige og personlige udviklingsproces, og for at blive endnu skarpere til det, har jeg taget en Life- & Business coach uddannelse fra Sofia Manning. Min Coach uddannelse har givet mig mange ekstra værktøjer og metoder til at hjælpe mennesker med at mærke dem selv, deres drømme og til at få sat nogle opnåelige mål, så de bliver i stand til at komme derhen, hvor de drømmer om at være. 

Erfaring

Jeg har derfor arbejdet i 20+ år indenfor det videregående uddannelsessystem som underviser, vejleder, studievejleder, koordinator og i de senere år også som Lektor. Jeg kender derfor det videregående uddannelsessystem som min egen bukselomme, og jeg har meget erfaring og indsigt i de muligheder, der er og de krav, der bliver stillet. 

Forpligtelse

Så med min viden om uddannelsessystemet, mine værktøjer og metoder og dit mål om at finde den rigtige uddannelse, så lover jeg dig, at vi sammen kommer i mål, og du får valgt og søgt ind på lige netop den uddannelse, der er grobunden for din karriere og dine fremtidsdrømme.

Vil du gerne komme i gang allerede i dag?

Så hvis du ikke vil nøjes med at basere et af dit livs mest vigtige valg på googlesøgninger, de 20 minutters samtale du kan få hos studievejledere på diverse uddannelsesinstitutioner, råd fra familie og venner, men i stedet vil basere det på råd, vejledning og sparring i forhold til hvem du er, dine drømme og ønsker for fremtiden, dine styrker og udfordringer og hvad der er vigtigt for dig i dit voksenliv, så er du meget velkommen til at tage kontakt til mig for en gratis, uforpligtende samtale om dine muligheder for at få lige netop den hjælp og vejledning, som du har brug for. 

Vil du gerne vide mere inden du går i gang?

Hvis du skulle have brug for lidt mere tid til at beslutte dig eller har brug for noget mere information, så er du også velkommen til at kigge videre rundt på mit website, få tilsendt min lille e-bog med gode råd og fif i forhold til at vælge en videregående uddannelse og endelig har du også mulighed for at læse nedenstående udtalelser fra kunder, som jeg allerede har hjulpet med at finde deres drømme studie.

Fang mig her

Phone: + 1 800 755 60 20
Email: contacts@ditstudievalg.dk
254 Walt Whitman Road Brooklyn
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00

Håber det er ok med dig, at jeg bruger cookies på sitet for at give den bedste bruger oplevelse?