Dit Studievalg

Vælg dit drømmestudie første gang, og undgå at blive blandt de 25%, der dropper ud hvert år.

Min mission

Hjælp til at træffe et af dit livs vigtigste valg

 

Jeg har skabt 4 forskellige studievalgs forløb, som alle har det mål at hjælpe dig til at træffe det allerbedste studievalg for dig.

For at kunne give dig det allerbedste, har jeg brugt al min viden og erfaring, som jeg har fået fra mine 20+ år som Lektor, underviser, vejleder og studievejleder i det videregående uddannelsessystem og kombineret det med værktøjer og metoder fra min uddannelse som Life- & Business Coach fra Sofia Manning.

De 4 forløb varierer i både længde og indhold, fordi det er vigtigt for mig, at du får lige netop den hjælp, som du har brug for. For alle forløb gælder, at vi kan mødes personligt i den virkelige verden eller vi kan mødes over Skype. Det afhænger helt af, hvad der passer bedst ind i dit liv.

De 4 forløb er

01.

Find mulighederne

Find mulighederne

Dette forløb består af 5 sessioner á 60 minutter, hvor vi bl.a. arbejder med at finde frem til, hvad du har af drømme, ønsker, styrker og udfordringer, for at ende op med nogle uddannelses-muligheder, som passer til lige netop dig. Efter de 5 sessioner træffer du på egen hånd det valg som passer bedst til dig og din fremtid.

Dette forløb er derfor for dig, der har brug for at få hjælp og vejledning til at finde de rette uddannelsesmuligheder, og selv vil træffe det endelig valg.

02.

Træf det rigtige studievalg

Træf det rigtige studievalg

Dette forløb består af 7 sessioner á 60 minutter, og målet med sessionerne er, ligesom i ”Find mulighederne”, at kunne præsentere dig for forskellige uddannelsesmuligheder, men derudover også at få identificeret, hvilke kompetencer du eventuelt mangler, og hvordan du kan tilegne dig dem, og endeligt at du får sparring til at træffe det rigtige studievalg for dig og får søgt ind. Dette forløb er derfor for dig, der har brug for at få støtte og vejledning i forhold til at finde de uddannelsesmuligheder, der vil være rigtige for dig og dit fremtidige liv, men som også har brug for råd og sparring, i den proces det er at komme frem til at kunne træffe et af dit livs vigtigste valg.

03.

Det rigtige valg og den gode opstart

Det rigtige valg og den gode opstart

Dette forløb består af 10 sessioner á 60 minutter, og målet med sessionerne er, ligesom i ”Træf det rigtige studievalg”, at kunne præsentere dig for forskellige uddannelsesmuligheder, få identificeret hvilke kompetencer du eventuelt mangler, og hvordan du kan tilegne dig dem, og endeligt at du får truffet et sikkert valg af studie og får søgt ind.

De sidste 3 sessioner er dedikeret til at du får støtte, råd og vejledning igennem dit 1. semester på studiet. Det giver nemlig dig tryghed for, at du får skabt et godt og stabilt fundament, som du kan bygge din videre uddannelse og dit drømmeliv og så du ikke ender med at blive en del af de 25%, der dropper ud af deres uddannelse.

Dette forløb er derfor for dig, der gerne vil have råd, vejledning og én at sparre med lige fra det store uddannelsesvalg skal træffes, og til at du er godt i gang med dit drømmestudie og har bestået den første eksamen.

 

04.

Studiestart

Studiestart

Dette forløb består af 3 sessioner á 60 minutter, og er for dig, der allerede ved, hvad dit drømmestudie er, og som også har søgt ind og er blevet optaget, men som gerne vil have råd, vejledning og én at sparre med, så du kommer godt igennem det første semester og den første eksamen. 

Dette forløb giver dig tryghed og sikkerhed for, at du får skabt et godt og stabilt fundament, som du kan bygge din videre uddannelse og dit drømmeliv på, så du ikke ender med at blive en del af de 25%, der dropper ud af deres uddannelse.

Fang mig her

Phone: + 1 800 755 60 20
Email: contact@detstudievalg.dk
254 Walt Whitman Road Brooklyn
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00

Håber det er ok med dig, at jeg bruger cookies på sitet for at give den bedste bruger oplevelse?